BİM bünyesine 350' den fazla kişi alınarak istihdam edilecektir. Çok şubesi bulunan ve ülkemizde ciddi istihdam sağlayan BİM, bünyesine yeni çalışma arkadaşlarını katmaya hazırlanıyor. İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek başvuru süreçlerine yönelik, adayların taşıması gereken şartlara aşağıda yer vermeye çalışacağız...

BİM 350' den fazla personel alacak

2019 yılının ilgi gören ilanlarından olan ve işkur üzerinden yayımlanan bim ilanları için başvurular alınmaya başlamıştır. İŞKUR üzerinden BİM bünyesine alınacak olan personeller için sağlık problemi bulunmaması, askerlik hizmetini yapmış ya da en az 2 yıl süreyle tecil ettirmiş olması, kamu zararına bir faaliyette yer almamış olması, herhangi bir suça karışmamış ya da bu suçtan dolayı hüküm giymemiş olması, dış görünüşüne özen göstermesi, takım çalışmasına yatkın olması, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olması, kendisine verilecek göervleri zamanında yerine getirebilecek olması, iletişim becerisi gelişmiş ve güleryüzlü hizmet anlayışını benimsemiş olması gibi seçenekler üzerinden alımlar gerçekleştirilecektir.

İlanlara başvuru nasıl yapılır, bim personel alımı hakkında diğer detaylar

BİM ilanları İŞKUR üzerinden yayımlanmış ve başvuruları buradan alınmaktadır. Yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adaylar, açık iş ilanları alanından arama bölümüne BİM yazarak ilanlara ulaşabilirler. İlana başvuracak adayların İŞKUR üye profillerinde yer alan bilgilerin eksiksiz ve doğru şekilde girilmesi önemlidir. Başvurularda yaşanacak problemlerden adayın kendisi sorumlu olacaktır. Bu nedenle profillerdeki bilgilerin güncel ve eksiksiz olduğundan emin olunması gerekmektedir.