Ülkemizin mağaza konusunda en büyük firmaları arasında yer alan ve Türkiye'nin dört bir yanına yeni şube açılışları gerçekleştirmekte olan BİM Birleşik Mağazaları yeni yatırımlarına sürekli olarak devam etmekte ve ihtiyaçların karşılanabilmesi için personel alımı gerçekleştirmektedir.

BİM Birleşik Mağazaları personel alımı ilanı firma tarafından hazırlanmakta olup ilanlar resmi internet sitesi aracılığı ya da interaktif iş ilan siteleri üzerinden kamuoyuna duyurulmaktadır. Yeni duyurulan ilanlara bakıldığında çok sayıda personel alımının yapılacağı görülmektedir. Peki detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapacak Firma: Bim Mağazaları
Alınacak Personel Sayısı: Yüzlerce
İlan Edilen Pozisyon Sayısı: 50'e Yakın
En Az Mezuniyet: İlköğretim

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR HANGİLERİDİR?

Bim Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 50'e yakın kadro için yurt geneli çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir.

Muhasebe / Finans Asistanı
Sipariş ve Stok Yönetimi Yetkilisi
Bölge Kasa Reyon Personeli
Depo Personeli
Esenyurt Depo Reachtruck Operatörü
İhtiyaç (Kategori) Asistanı
Mağaza Müdür ve Müdür Yardımcıları
Bölge Taze Gıda Personeli

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

BİM marketin personel alımı ilanlarına ilişkin detaylar, pozisyonlar yukarıda verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak. Aşağıdaki linki takip edecek olan adaylar müracaatlarını bu kanal üzerinden gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/SsfPVr
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ