Ülkemizin dört bir yanında mağazası bulunan ve büyük, küçük her ile yeni mağaza kurmaya devam etmekte olan BİM yayımlamış olduğu personel alım ilanları ile yeni market çalışanları alımı yapmaya devam ediyor. Alım ilanları ve açık pozisyonları hakkında BİM resmi internet sitesinde bulunan açık pozisyonlar bölümü aracılığı ile duyurduğu gibi yine interkatif iş ilanları sitelerinden de açık pozisyonları BİM kamuoyuna duyurmaktadır.

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketinin yeni yayımlamış olduğu açık pozisyonlara göre 40'a yakın farklı pozisyon için BİM çok sayıda personel alımı gerçekleştirecek. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirecek.

AÇIK POZİSYON SAYISI: 40'A YAKIN

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi 40'ayakın açık pozisyon için personel alımı gerçekleştirecek. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda istihdam edecek.

Büyükçekmece Bölge Taze Gıda Personeli
Ağır Vasıta Şoförü
Büyükçekmece Bölge Kasa Reyon Personeli
Unlu Mamüller Personeli
Kozmetik Personeli
Kasap-Şarküteri Personeli
Çorlu Bölge Taze Gıda Personeli
Mağaza Müdür ve Müdür Yardımcıları
Depo Personeli
Özlük İşleri Asistanı
Meyve-Sebze Personeli
Sipariş ve Stok Yönetim Sorumlusu
Sipariş ve Stok Yönetim Sorumlusu

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar başta olmak üzere BİM 40'a yakın farklı pozisyon için personel alımı yapmaktadır. Alım ilanlarına müracaat etmek isteyen adayların aşağıda ki linki takip ederek gerekli pozisyonlar için müracaat yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/DahQip