BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi yaymamış olduğu açık pozisyonlar için personel alımı yapmaya devam ediyor. Alımlar hakkında BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi resmi internet sitesi aracılığı ile duyuru yaptığı gibi yine internet ortamı aracılığı ile alım yapılacak pozisyonlar hakkında bilgi verilmektedir.

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış olduğu 40'a yakın pozisyon için personel alımı gerçekleştirilecek. Peki hangi pozisyonlar için BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alacak.

Açık Pozisyon Sayısı: 40'a Yakın

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlamış olduğu 40'a yakın pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Büyükçekmece Bölge Taze Gıda Personeli
Ağır Vasıta Şoförü
Büyükçekmece Bölge Kasa Reyon Personeli
Unlu Mamüller Personeli
Kozmetik Personeli
Kasap-Şarküteri Personeli
Çorlu Bölge Taze Gıda Personeli
Mağaza Müdür ve Müdür Yardımcıları
Depo Personeli
Özlük İşleri Asistanı
Meyve-Sebze Personeli
Sipariş ve Stok Yönetim Sorumlusu
Sipariş ve Stok Yönetim Sorumlusu

Yukarıda ki pozisyonlar başta olmak üzere 40'a yakın pozisyon için personel alımı yapılacak.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

BİM Birleşik Mağazaları Anonim Şirketi personel alım ilanına müracaat etmek isteyen adaylar aşağıda ki linki takip ederek uygun pozisyonlar için yine aynı kanal üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/DahQip