Ülkemizin dört bir yanında mağazası bulunan ve yeni mağazalar açmaya devam eden BİM'de Şok Market ile CarrefourSA'nın yatpığı açıklamalar gibi bir değerlendirme açıklaması yaparak yıl içerisinde 4 bin kişilik personel alımı yapılacağını duyurdu.

BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç yaptığı açıklamasında BİM'de istihdam etmek isteyn personellere müjdeli bir haber vererek toplam yıl sonuna kadar 4 bin kişilik personel alımı yapacaklarını müjdeledi.

4 BİN PERSONEL ALACAĞIZ!

BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç yaptığı açıklamasında 10 yıl içerisinde toplam 11 milyara yakın yatırım gerçekleştirildiğini ve 2007 yılında yurt içinde 10 bin çalışanlarının bulunduğunu ve bu sayının 2016 yılında 34 bine yükselttiklerini belirtti.

BİM'de aylık olarak 100 milyona yakın tutarda alışveriş yapıldığını belirten Galip Aykaç Türkiye ekonomisinde istikrar ve güven unsuru olmaya da devam edeceklerini belirtti.

BİM İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu ise yıl içerisinde 500 yeni BİM mağazası ve 25 FİLE mağazası açarak yıl sonuna kadar toplam 4 bin personel alımı yapacaklarını müjdeledi. Yine Haluk Dortluoğlu Mısır'da 50 ve Fas'da ise 60 yeni BİM mağaza açacaklarını da belirtti. BİM şu anda açık pozisyonlar için yeni personel alımları gerçekleştirmekte olup yıl sonuna kadar açılacak olan yeni şubeler ile toplam 4 bin kişilik alım yapılmış olunacak.

https://goo.gl/7yBA4k