Perakende alanında hizmet sunan ve bu hizmetlerine hız kesmeden devam eden Bim marketler zinciri farklı kadrolarda istihdam etmek üzere personel alımı yapacak. Hangi kadrolarda personel alınacak, hangi bölgelerden alımlar sağlanacak ve iş başvuru detayları haberimizde verilmiştir. İşte ayrıntılar...

BİM MARKETİN PERSONEL ALIMI YAPACAĞI KADROLAR NEDİR?

Bim tarafından verilen bilgiler doğrultusunda personel alımı yapılacağı kadrolar ise şöyledir; mağaza satış elemanı, depo sevkiyat şoförü, et şarküteri personeli, mağaza sorumlusu ve depo personeli gibi kadroları için personel alımı yapacağını açıklamıştır. Peki Bim hangi bölgelerden personel alımı yapacak?

BİM HANGİ BÖLGELERDE PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Bim kariyer adresini incelediğimizde personel alımı yapılacağı bölgeler ise şöyledir; Antalya, Van, Afyon, Uşak, Konya, Kütahya, Isparta, Denizli, Adana, Mersin, Muğla ve İstanbul gibi bölgelerden personel alımları sağlayacağını açıklamıştır.

BİM MARKET İŞ İLANLARINA NASIL İŞ BAŞVURUSU YAPILIR?

Bim resmi kariyer adresi üzerinden iş başvurularını kabul etmektedir. Bim bünyesine katılmak isteyen adaylar aşağıda verilmiş bağlantıya giderek Bim iş ilanlarını inceleyebilir ve üye girişi işlemlerinden sonra Bim iş ilanlarına iş başvurusunda bulunabilir.

Bim iş ilanları için; http://bit.ly/2ZoFT1C