İŞKUR üzerinden yayımlanan Bilgisayar alanı için iş ilanları bir çok kişi için yeni iş imkanı olacağı benzemektedir. Birbirinden farlı kurumlarda, birbirinden farklı pozisyonlar için sağlanan iş imkanları sizlere çevrenizdeki bir çok kişiye yeni umut kaynağı olacağı benzemektedir. 

BİLGİSAYAR PERSONELİ YAPILACAK POZİSYONLAR

Yapılacak olan personel alım ilanında adaylar için açık olan pozisyonlar şu şekildedir; Bigisayar Ağ Sistemleri Elemanı (11), Bilgisayar Ağ Yöneticisi (3), Bilgisayar Bakım ve Onarımcısı (5), Bilgisayar Bilgi Yönetim Elemanı (1), Bilgisayar Destekli Grafik Tasarım Operatörü (2), Bilgisayar Destekli Muhasebe Görevlisi (1), Bilgisayar İmalat Elemanı (6), Bilgisayar Donanım (2), Bilgisayar Grafik Operatörü, Bilgisayar İşletmeni (6), Bilgisayar Mühendisi (15), Bilgisayar Operatörü (1), Bilgisayar Kullanıcısı (17), Bilgisyar Öğretmeni (8), Bilgisayar Programcılığı (13), Bilgisayar Sistem Bakım Onarım (1), Bilgisayar Sistemleri Yöneticisi (90), Bilgisayar Teknisyeni (3), Bilgisayar Teknolojisi Teknikeri (3), Bilgisayarlı Makine (38), Bilgisayarlı Muhasebe Elemanı (6), Bilgisayarlı Muhasebe Vergi Elemanı (1), Bilgisiyarlı Nümerik Kontrol Teknisyeni (1) alanları olmak üzere 100'den daha fazla personel alımına ihtiyaç duyulmaktadır.

BAŞVURU DETAYLARI

Adaylar başvuru yapacak olan pozsiyonarlı için belirtilen başvuru şartlarını gözden geçirerek İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden sistem bilgilieriyle giriş yaparak arama bölümüne başvuru yapmak istedikleri Bilgisayar pozisyonu aratarak başvuru yapabilmektedirler. Adayların başvuru tarihlerini kaçırmadan başvuru yapmaları için ellerini çabuk tutmaları gerekmektedir. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Çalışacak adayların başvurucakları il de ikametgah adreslerinin bulunması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olaması, yoğun iş temposuna ayak uydurabilmesi, grup çalışmalarına yatkın olabilmesi, erkek adaylar için askerlik ile ilgili bir problemi olmaması, sağlık sorunun bulunmaması ve Bilgisayar bölümlerinden birinden mezun olması gerekmektedir.