Kamuya personel alımları yapmayı sürdüren Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi portaı üzerinden yeni yayımlanan ilana göre Mersin Tarsus Belediyesine çok sayıda kamu işçisi alımı yapılacak. Buna göre başvurular ne zaman başlayacağı hangi unvanlarda alımların yapılacağını ve alımlara ilişkin detayları aktarıyoruz.

Tarsus Belediyesinin personel ihtiyacının giderilmesi için kamu işçisi alımlarında marangoz, kaynakçı elektrikçi, şoför ve işçi pozisyonlarında alımlar yapılacak. Adaylar başvuruları Türkiye İş Kurumu üzerinden yapabilecekler. Buna göre Başvurular 7 Ağustos tarihinde alınmaya başlanacak. Ayrı olarak yayımlanan ilanlara başvurular 16 Ağustos tarihine kadar devam edecek. 

100 KAMU İŞÇİSİ ALIMI;

Beden işçisi olarak yapılacak alımlarda 78 kişi istihdam edilecek. Buna göre adayların geçici işçi statüsünde istihdam edilecekleri çalışma süresinde 5 Ay 29 gün görevlendirilecekleri belirtildi. Kamyon şoförü alımlarında adayların en az c sınıfı ehliyet sahibi olmaları ve Src belgesine sahip olmaları gerekecek. Elektrikçi alımlarında 3 kişi istihdam edilecek. Elektrik ark kaynakçısı alımlarında ise 3 kişi, marangoz alımlarında 2 kişi alınacak. 

BAŞVURULAR;

Başvurularda şartları taşıyan adayların iş gücü istem formunu İşkur il müdürlükleri ile ilçe hizmet merkezlerinden ya da İşkur resmi internet sitesi üzerinden başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

İlana erişmek için tıklayın