Manisa iline bağlı Şehzadeler Belediyesi tarafından yayımlanan personel ilanına göre Belediye bünyesinde çalışacak 10 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Sürekli olarak çalışacak güvenlik görevlisi alımları Belediye bünyesinden yapılarak gerekli şartları sağladıktan sonra işe başlanacağı açıklandı.Başvuru alımları 1 Ekim 2018 tarihinde mesainin başlamasıyla birlikte başlayarak 10 Ekim 2018 tarihine kadar mesai bitimiyle devam edeceği açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapılacak olan personel alımı için adaylardan istenilen başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, en az orta okul diploması olması, Özel Güvenlik sertifikası olması, suç işlememiş olması, güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alabilmesi, askerlik ile ilgili bir sorununun bulunmaması, görevini devamlı yapmasına engel olacak herhangi bir akıl sağlı sorununun bulunmaması" adaylardan istenilen şartlardandır. Başvuru şartlarından herhangi birini taşımayan adayların başvurularının geçrersiz olacağı belirtildi.

BAŞVURULAR NASIL YAPILMAKTADIR

Güvenlik alımı için başvuru yapacak olan adayların başvuru süreleri içerisinde Şehzadeler Belediyesi binasına giderek başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru sırasında istenilecek olan belgeler ise şu şekidedir; " Nufüs Fotokopisi, Sabıka Kaydı, 2 adet fotoğraf ve mezun olduğuna dahil diploma adaylardan istenilen başvuru belgelerindendir.

Şehzadeler Belediyesi Güvenlik Görevlisi Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ.