Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına şoför alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu üzerinden açıklanan ilana göre kura ile 100 şoför istihdamı gerçekleştirilecek. Buna göre MED Kentsel ve Sosyal Hizmetler San. Tic. A.Ş. kurumuna otobüs kaptanı şoför istihdamı için açıklanan ilana başvurular devam ediyor.

BAŞVURU TARİHLERİ; Başvurular 9 Mart 2020 tarihinde başladı. Buna göre 13 Mart 2020 tarihine kadar cuma günü mesai bitimi olan 17:00'a kadar devam edecek. Başvuru tarihleri arsında başvuru yapan ve müracaat şartlarına sahip adaylar noter huzurunda yapılacak kura ile iki katı kadar aday seçilecek. Diğer yanan kura sonrasında Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü trafik denetleme şube müdürlüğü personellerinden oluşan komisyon tarafından uygulama sınavı yapılacak. Uygulama sınavından başarılı olan adaylar ise sözlü mülakat sınavına alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Haftada 45 saat üzerinden çalışacak adayların müracaat koşullarında 2527 sayılı kanun saklı kalmak kaydı ile T.C. vatandaşı olmak, en az 25 yaşında olmak, en fazla 40 yaşında olmak, 5 yıl önce E sınıfı ehliyet sahibi olmak, sağlık şartlarına sahip olmak, vardiyalı çalışma esaslarına uygun olmak, Diyarbakır il nüfusuna kayıtlı olmak ve diğer başvuru şartlarına sahip olmak gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER;

Başvuruda ehliyet fotokopisi, src ve psikoteknik belgeleri, fotoğraf yerleşim yerlerini gösterir belge e-devlet üzerinden alınmış, başvurular şahsen yapılacak ve adaylar gerekli olan belgeleri başvuru esnasında teslim etmeleri gerekli olacak.

İLAN DETAYLARI