İŞKUR hem kamu hem de özel sektör memur personel ve işçi alım ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Kamuya ve özel sektöre toplamda 50 bin kişilik bir alımın söz konusu olduğu İŞKUR ilanlarında, okuryazar durumdaki kişiler için toplamda 6900 kişilik personel alım ilanı yayımlanmış durumdadır. Bu personel alım ilanına başvuru şartları, bazı kadrolar ve pozisyonlar, başvuru şekilleri ve adaylarda aranan niteliklere haberimizde değinmeye çalışacağız. Çok sayıda pozisyon için alımın yapıldığı bu ilanlarda, adaylarda aranacak ortak özelliklere değineceğiz. Pozisyonlara göre değişiklik gösteren diğer niteliklere aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden erişim sağlayabilirsiniz...

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR?

Mekanik(Fiziksel) Cevher Zenginleştirme Operatörü, Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Meslek Elemanı, Bulaşıkçı (Stevard), Aşçı, Makineci (Dikiş), Garson, Temizlik Personeli, Beden İşçisi, Makine Operatörü, Şoför (Yolcu Taşıma), Şoför (Yük Taşıma) Memur, Büro Memuru, Ambar Memuru, Ütücü, Aşçı Yardımcısı, Ayakçı (Tekstil), Büro İşçisi, Ev Tekstili Ürünleri Hazırlama Elemanı, Marangoz, Proses İşçisi gibi daha çok sayıda kadro için personel alımları yapılmaktadır. Tüm kadrolara ilan bağlantısından ulaşabilir, başvuru yapabilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Yayımlanan 6900 kişilik personel İŞKUR personel alım ilanında adayların taşıması gereken şartlar değişiklik göstermektedir. Ortak şartlar ise T.C vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum edilmemiş olmak, sağlık problemi bulunmamak, takım çalışmasına yatkın ve kendini geliştirmeye açık olmak, dış görünüşüne dikkat etmek, prezentabl olmak, kendisine verilen görevleri yerine getirebilecek olmak ve askerlikle ilişiği bulunmamak gibi temel şartlardır. Daha fazla ilan niteliği ve başvuru koşuluna ulaşmak için başvuru adresini ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru ve detaylar için tıklayınız...