Bankalar yetiştirmek üzere gişe işlem yetkilisi alımları yapacak. 3 farklı banka yayınladıkları ilanlar ile gişe işlem personel alımı yapacaklarını duyurdu. Alım yapacak bankalar ve alanlar ile ilgili tüm detaylar haberimizde bulabilirsiniz. Birçok banka kariyer sitesi üzerinden personel alımı gerçekleştiriyor. 3 farklı banka gişe işlem yetkilisi kadrosu için alım yapacağını açıkladı.

Alım Yapacak Bankalar

Akbank, HSBC Bank ve Kuveyt Türk Bankası kariyer Sitesi üzerinden kişi işlem yetkilisi personel alımı yapacağını duyurdu.

Üniversitelerin en az 4 yıllık örgün eğitim veren İİBF, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği bölümlerinden mezun, Tercihen İngilizce ya da Arapça bilgisine sahip adayların başvuru yapması bekleniyor.  Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak ya da 20 ay tecilli olmak müşteri odaklı takım çalışmasına yatkın olmak planlama ve organizasyon becerisi yüksek yüksek olması.

Başvurular Nasıl Yapılacak

Söz konusu başvurular sadece kariyer sitesi üzerinden yapılacak. Yazımızın en alt kısmında kariyer sitesinin bağlantısını vereceğiz. 3 bankanın vermiş olduğu ilanların kısa süre önce güncellendiğini ve hala da aktif olarak devam ettiğini söylemekte yarar var. Kariyer sitesi üzerinden başvuru formunu doldurarak bankaların gişe işlem yetkilisi alımı için sizler de başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru Adresi : http://bit.ly/isinolsakariyerbanka