Tarım ve Orman Bakanlığına 2.153 memur personel alımı müjdesi geldi. Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamada alınacak personellerin kadro dağılımı da belli oldu. İşte son dakika açıklaması olarak açıklanan Bakan Bekir Pakdmirli'nin açıklamaları ve detayları..

KADRO DAĞILIMI;

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli bakanlığımız bünyesinde istihdam edilmek üzere 1.153 mühendis, 11 sağlık teknikeri, 50 teknisyen, 139 tekniker, 790 veteriner hekim alınacağını ifade etti.

Başvuru yapılacak kadrolarda lise, ön lisans ve lisans düzeyindeki adaylar başvuru yapabilecekler. Buna göre Veteriner Hekim, Mühendislik kadroları lisans mezuniyeti arayacak. Tekniker kadrosundaki alımlarda ön lisans mezunu olmak, teknisyen alımlarında lise mezunu olmak yeterli olacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Uzun zamandır personel alımı bekleyen adaylar 2.153 kişilik yeni alımların ne zaman yapılacağını ve başvuru tarihlerini merak etmekteler. Bu konuda resmi açıklamalar olduğunda işin olsa sitesi üzerinden an bean aktaracağız. Bunun için sosyal medya hesabımıza katılmak için TIKLAYIN