Türkiye’nin köklü havacılık kurulumla arasında yer alan Atlas Jet Global bünyesinde farklı kadrolara hava personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Türkiye’de faaliyet gösteren büyük firma bünyesinde gerçekleştirilecek olan alımlar farklı eğitim seviyelerinde farklı kadrolara yapılacak olup adayların ilgili ilana uygun şartları sağlaması gerekmektedir.

Ekip Tahsis Memuru Alımı

İlgili pozisyona başvurular için adayların sağlaması gereken şartlar arasında Üniversitelerin veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun olma, tercihen konusunda 2 yıl deneyimli, orta düzeyde İngilizce bilgisine sahip, MS Office uygulamalarına hakim, İletişim ve planlama yeteneği gelişmiş, yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek, vrdiyalı olarak çalışabilecek olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Bilet Muhasebe Yöneticisi

Atlas Jet tarafından ilgili pozisyona gerçekleştirilecek olan alımda adayların Üniversitelerin tercihen İşletme, İktisat veya Maliye bölümlerinden mezun olmaları, alanda 7 yıl tecrübeye sahip olmaları, SAP FI bilen, İngilizce ve tek düzen hesap planına hakim ve MS Office uygulamalarını bilen adayların başvuruları alınacaktır.

Grafik Tasarım Uzmanı

Kurum tarafından yapılacak olan grafik tasarım uzmanı alımında adayların Üniversitelerin Grafik Tasarım, Basın Yayın, Reklamcılık ve ilgili bölümlerinden mezun, webmaster yazılımları, grafik tasarım uygulamalarında en 3 yıl deneyimli,Photoshop, Freehand, Indesign, AdobeIllustrator, Flash, Corel Draw uygulamalarına hakim, iyi derecede İngilizce bilen,MS Office Programlarına hakim olması istenmektedir.

Atlas Jet bu kadroların yanı sıra toplamda 16 farklı pozisyonda da alım yapmakta olup ilgili ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için: http://bit.ly/2KW19aJ