Aselsan kendi bünyesinde birçok alanda personel alımı yapmaktadır. Bu departmanlar sırayla; Pazarlama, Satın alma, Üretim, Teknisyenlik, Lojistik, Bilişim sistemleri, Proje yönetimi, İdari bilimler (tanıtım, hukuk .. vb.), Mali yönetim, Destek hizmetleri (Büro, Sektererlik .. vb.), Lojistik, Destek, Aday Mühendis ve Kalite güvence departmanı.

Aselsan genel olarak meslek lisesi çıkışla birçok iş arayan kişiye büyük bir istihtam yaratmaktadır lakin düz lise çıkışlıysanız bu istihdamlardan maalesef yararlanamıyorsunuz. Aynı zamanda meslek lisesinde okuyorsanız Aselsan'astajyer başvurusu yapma şansınız da bulunuyor.

Aday Mühendis başvuruları ise önde gelen üniversitelerin mühendislik fakültesinde 3. sınıftan 4. sınıfa en az 4 puan üzerinden 3 ortalama ile kişinin geçmiş olması gerekmektedir.

Aselsan' a Stajyer ve Normal İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Aselsan ailesinin bir parçası olabilmek adına internet üzerinden başvurunuzu rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Söz konusu kurumun resmi web sitesinde yer alan kariyer menüsüne giriş yapıp iş başvuru formuna gelin.

İş başvuru formunda ise tüm bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde doldurup başvuru kaydet deyip daha sonrasında yine web sitesi üzerinden başvuruyu Aselsan' a gönder diyerek gönderim işleminizi tamamlayabilirsiniz. Eğer T.C vatandaşı değilseniz başvurunuzu mail üzerinden hazırlayıp Aselsan'ın belirlemiş olduğu insan kaynaklarına ait mail adresine başvuru formunuzu iletebilirsiniz.

Başvuru Sayfası: www.aselsan.com.tr/tr-tr/kariyer/aselsanli-olmak