Devlet personel başkanlığı tarafından 22 Mayıs 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre Artvin İl Özel İdaresi bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı işçi personel alımı yapacak. Artvin İl Özel İdaresi 1 kişilik boş poziyonu ile Beden İşçisi kadrosunda 1 Engelli kamu personeli alımı yapacak. 

Başvuru sonucuna göre adaylara Kura Çekimi yapılacaktır. Kura çekimi Artvin İl Özel İdaresi Genel Meclisi salonunda 12 Hazian 2017 tarihi saat 11:00 da yapılacaktır. Buna göre adaylar başvurularını 23 Mayıs 2017 tarihi ile 01 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleştirecektir. 

Artvin İl Özel İdaresi Adaylardan, Türk Vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, Askerlik durum belgesi ( muaf veya tescil olduğunu gösterir ), Tecrübe Şartı gereken kadrolara başvuru yapan adaylar, bu durumu belgeleyemedikleri taktirde evrakları teslim alınmayacak ve sözlü sınava kabul edilmeyecek. Artvin İl Özel İdaresi tarafından yapılacak olan sınav Sözlü olarak gerçekleşecek. Başarılı olanların ataması yapılacaktır. Adaylar işe alındıktan sonra ilk 60 gün içerisinde deneme süresi olacak olup bu süre içerisinde başarısız olanların iş akdi fesh edilecektir. 

Başvurular Türkiye İş Kurumu Müdürlüğüne yapılacak. Noter huzurunda kura çekimi İl Özel İdaresince yapılacak olup kura sonuçları ile açık Engelli kadrosu İŞKUR tarafından belirtilen adayların listesi İl Özel İdaresi İnternet Sitesinden İlan edilecektir. İlanın tam metni için ( https://goo.gl/OfO171  ) bağlantısını kullanabilirsiniz.