Tarım Kredi Kooperatifleri personel alımı ilanı yayımlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sakarya bölge birliğine alım yapılmıştı. Son olarak yapılan duyuruya göre Anlatya Bölge Birliği Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlada personel alımı yapılacak. Ayrıca bazı pozisyonlar için adaylardan KPSS şartı aranıyorken bazı pozisyonlar için ise KPSS şartı aranmaksızın personel alımı yapılıyor.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Antalya Tarım Kredi Kooperatifleri toplamda 42 kişilik boş kadro ile personel alacak. Bu kapsamda KPSS 60 puan şartı ile 20 Kooperatif Görevlisi alınıyorken KPSS şartı aranmaksızın 22 Ziraat Mühendisi kadrolarına alım yapılacaktır.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tarım Kredi Kooperatifleri perosnel alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan genel olarak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak, Erkeklerde askerlikle ilişkisi olmamak veya tecilli olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 30 yaşından büyük olmamak, Görevini yapmaya mani akli ve bedeni hastalığı bulunmamak, Yurdun her yerinde çalışmayı kayıtsız ve şartsız kabul etmek ve herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Adayardan özel olarak Ön lisans mezunları için ve lisans mezunları için gerekli alanlarda mezun olmuş olmaları gereklidir. Ayrıca Koopertif Görevlisi pozisyonu için 2018 veya 2019 yıllarında yapılmış olan kamu Personeli seçme sınavından Lisans mezunları için 2018-2019 yılı KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için 2018 KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Ziraat Mühendisi kategorisinde başvuruda bulunacak adaylardan, Bitki Koruma Ürünleri Bayilik veya Toptancı izin Belgesi olanlar, KPSS şartı aranmaksızın müracaat edebileceklerdir.

BAŞVURULAR 23 EYLÜLDE BAŞLIYOR!

Tarım Kredi Kooperatifleri Anlatya Bölge müdürlüğüne başvurular 23 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlayacak olup adaylar başvurularını en geç 04 Ekim 2019 tarihi saat 10:00 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, tarım kredi kooperatifleri resmi internet adresi üzerinden temin edilecek başvuru formu ile birlikte ve istenen belgeler ile birlikte Antalya bölge müdürlüğüne yapılacaktır. Bunun dışında hiçbir başvuru yöntemi ve farklı bölge müdürlüklerine yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

İlanın Detayları İçin Buraya Tıkla

Editör: TE Bilisim