Ülkemizde faaliyetlerine uzun süredir devam etmekte olan Ankara Anket Anonim Şirketi İŞKUR aracılığı ile personel temin ilanları yayımlamaya devam ediyor. Genel olarak alım ilanlarında birden fazla kadroya personel alımı yapmakta olan Ankara Anket Anonim Şirketi yine çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana bakıldığında Ankara Anket Anonim Şirketinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 53 kişilik personel alımı gerçekleştirdiği görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılmakta ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kuruluş: Ankara Anket Anonim Şirketi
Alınacak Personel Sayısı: 53
Başvuru Muatap: İŞKUR

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK


İŞKUR aracılığı ile yayımlanan Ankara Anket Anonim Şirketi ilanına göre kuruluş kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere topla m 53 kişilik personel alımı gerçekleştirecek. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Diyetisyen
Havuz Bakım Onarım
Animatör
Hemşire
Eğitmen
Temizlik Görevlisi
Büro Görevlisi
Rehber
Cankurtaran

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Ankara Anket Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 53 kişilik personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURULAR

Ankara Anket Anonim Şirketi 53 kişilik personel alımı gerçekleştirecek. peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre adaylar başvurularını 23 Aralık 2017 tarihine kadar İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilecektir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız

DİĞER İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim