Türkiye İş Kurumu kurum dışı ilanlar arasında yeni bir işçi personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Anfa Ankara Altınpark İşletmeleri bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 345 kişilik kadro ile alım yapacağını duyurud. Bu kapsamda başvuru süreci başlamış olan ilan için kadro dağılımı ve başvuru şartlarını sizlere aktaracağız.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Ankara ANFA bünyesine, 3 İnşaat Mühendisi, 1 Peyzaj Mimarı, 1 İç Mimar, 1 Mimar, 12 Harita Teknikeri, 12 İnşaat Teknikeri, 2 Peyzaj Teknikeri, 30 Operatör G Sınıfı Ehliyetli, 80 E Sınıflı Şoför, 30 Taş bordür ve Kaldırım ustası, 160 Asfalt İşçisi, 12 Büro Personeli ve 1 Garson olmak üzere toplamda 345 işçi personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Ankara ANFA adaylardan " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak pozisyon için gerekli niteliklere sahip ve sertifika sahibi olmak" gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN? 

Yayımlanmış olan ilana göre başvuru süreci 13 Temmuz 2020 tarihi itibari ile başladı ve adaylar başvurularını en geç 14 temmuz 2020 tarihine kadar gerçekleştirmek sorundadırlar. Başvurular Altınpark mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Bul. No: 142/6 Altındağ Ankara adresine yapılacak.

İLANIN DETAYLARI:

Editör: TE Bilisim