Devlet Personel Başkanlığı ile bugün kamuoyuna duyurulan bildiri ile Anadolu Üniversitesinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 27 sözleşmeli memur personel alımı yapacağı öğrenildi. Alım ilanı DPB tarafından duyurulmuş ve ilan Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanmıştır.

Söz konusu ilana müracaat etmek isteyen adayların 22 Mart 2017 tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Bu tarihe kadar yapılmayan başvurulardan sonra başka adaylar ilana başvuru yapamayacak.

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna Anadolu Üniversitesinin 27 sözleşmeli memur personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak. Buna göre ilanda Anadolu Üniversitesinin sınav hizmetleri uzmanı için personel alımı yapacağı öğrenildi.

Sınav hizmetleri uzmanı 16 farklı gruba ayrıldı ve tüm gruplar için toplamda 27 kişilik sözleşmeli memur personel alımı yapılacak. Her sınav hizmetleri grubu için Anadolu Üniversitesi nitelik ve kimlerin başvuru yapabileceği hakkında resmi bildiri de bilgi vermiştir ve adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir.
Başvuru yapmak isteyen adayların Anadolu Üniversitesi Sözleşmeli Personel Şube Müdürlüğü ile irtibata geçmesi gerekmekte olup yine başvurular sırasında yanlarında istenen belgeleri de bulundurmaları gerekmektedir. Gerekli bilgiler aşağıda sunulmuştur.

Bilgi için : Sözleşmeli Personel Şube Müdürlüğü
Tel : 0(222) 335 05 80 / 1350

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız