Ülkemizde bilindiği gibi faaliyetlerine devam etmekte olan yüzlerce kuruluş kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Alımlar hakkında İŞKUR aracılığı ile ilanlar yayımlandığı gibi yine firmalar resmi internet sitesi aracılığı ile bilgi verdiği gibi interaktif iş ilanları sitelerinden de açık pozisyonları duyurmaktadır.

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan büro memuru kadrosu için alım ilanlarına bakıldığında yurt genelinde toplam 900 büro memuru alımı yapıldığı görülmekte olup adaylar müracaatlarına devam ediyor. Peki yurt genelinde alınan 900 büro memuru alım ilanına adaylar nasıl müracaat edecek? Başvurular nasıl yapılacak?

MÜRACAATLAR NASIL YAPILIR?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında 900 büro memuru alımı yapıldığı görülmektedir. Peki büro memuru alım ilanlarına adaylar nasıl müracaat edebilir?

Başvuru Yöntemi 1-) Bilindiği gibi 900 kişilik büro memuru alımı İŞKUR aracılığı ile yapılmaktadır. Bu adayların müracaatlar için İŞKUR müracaat merkezlerini ziyaret etmesi gerekmekte ya da İŞKUR'un sitesi olan www.iskur.gov.tr'yi adaylar ziyaret etmelidir.

Başvuru Yöntemi 2-) Yine adaylar interaktif iş ilanları sitelerinden yayımlanan büro elemanı alım ilanlarına da başvuru yapabilir.
  • https://goo.gl/6mRxHR
MÜRACAAT TARİHLERİNE DİKKAT

İŞKUR aracılığı ile alınan büro memuru ilanları 10 gün boyunca ilanda kalmakta olup bazı ilanlar yarın ve diğer gün itibari ile sona ereceği gibi yine birkaç gün içerisinde de başvuruların biteceği alımlar bulunmaktadır. Bu yüzden adayların hızlı şekilde müracaat etmesi gerekmektedir.

İŞİN OLSA - ÖZEL HABER