Türkiye İş Kurumu üzerinden kamu kurumlarına KPSS şartı olmadan personel alım ilanları açıklanmaya devam ediyor. İŞKUR kamu işçisi alımlarında başvuruları devam eden ilanları aktarıyoruz. 28 kasım tarihi itibari ile toplamda 66 ilandan 10 ilana 29 Kasım tarihinde başvuru süreleri tamamlanacak. Diğer ilanlarda ise başvuru alınmaya devam edecek! 

Türkiye genelinde bir çok il ve ilçede alımalara başvuru yapılabilecek. KPSS şartı olmadan kamu işçisi alımlarında İstanbul, Şanlıurfa, Ankara, Antalya, Ağrı, Bursa, Mersin, Tekirdağ, Burdur, Manisa, Muğla, Zonguldak, Kırklareli, Niğde, Batman, Çankırı, Çanakkale, Edirne, Giresun, Sakarya, Tunceli, Adana, Balıkesir, Gümüşhane , Karaman , Kayseri , Ordu , Karabük illerinde istihdam sağlanacak. 

Adayların başvurularda T.C. vatandaşı olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları, 19 yaşından gün almış olmaları, eğitim şartlarında ilanda belirtilen lise, önlisans ve lisans bölümlerinden mezun olmaları, tecrübe şartını taşımaları, başvuru pozisyondaki diğer özel şartları taşımaları istenilmektedir. 

Başvurular İŞKUR üzerinden açıklanan ilanlarda belirtilmiş olan adreslere şahsen yada posta yolu ile yapılacak. İlanlara erişmek için tıklayın

Yayımlanacak diğer Personel Alımı ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması ve facebook gurubumuz üzerinden bizler itakip ederek anında bildirim alarak takip edebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması