Nevşehir Kozaklı Belediye Başkanına 657 sayılı devlet memurları kanununun 48. Maddesindeki belirtilen şartlara sahip sayaç memuru alımı yapılacak. Lise mezunu B sınıfı sürücü belgesine sahip ve Lisans mezunu adayların KPSS'den en az 50 puan almaları yeter olacak.

Resmi Gazete'nin 15 Ağustos 2020 tarihli kararına göre düşük KPSS ile memur alımı yapılacka. Adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu 48. Madde a fıkrasındaki genel şartlara sahip olmak, Türkiye vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, TCK 53. maddede belirtilen suçlardan kasten işlenmiş bir suçtan dolayı bir yıl ve daha fazla hüküm almamış olmak, erkek adayların askerliğini tamamlamış olmasa ya da herhangi bir ilişkiyi bulmamak, görevini yapmaya engel herhangi bir hastalığı yada beden engeli olmamakk, ilan edilen kadrolar için gerekli olan diğer şartlara sahip olmak istemektedir.

ÖZEL ŞARTLARI;

Başvuruda özel şartlarını ise adayların 2018 KPSS sınavına girmiş ve KPSS en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir. Daha önce kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik ya da ahlaki nedenlerle görevden çıkarmamış olmak ve daha önce trafik kanunu hükümlerince en az B sınıfı sürücü belgesini almış olmaları istenilen özel şartlar arasında sıralanmıştır.

Adaylardan İstenilecek Belgeler Nelerdir?

Sınava girmek isteyen adayların Kozaklı Belediyesi'nin resmi internet sitesinde belirtilen başvuru formunun ekinde aşağıdaki belgeleri temin etmeleri ve teslim etmeleri istenmektedir.

Başvuru Tarihi ve Şekli!

Adayların sözlü sınava katılabilmek için 16 Eylül ile 18 Eylül tarihleri arasında mesai saatleri aralığında müracaatlarını yapmalı istemektedir.  Belgeleri elektronik ortamda, Kozaklı Belediyesi resmi internet sitesinden ve mail adresini resmi e mail adresine iletilmeleri, Kozaklı Belediyesi'nin Yazı İşleri Müdürlüğü'ne şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvurudaki posta gecikmeleri Belediye sorumlu olmayacaktır. Eksik belge ya da niteliklere sahip olmadığı anlaşılan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

İLAN KILAVUZU

Editör: TE Bilisim