Faaliyetlerine devam etmekte olan özel kuruluşlar açık pozisyonları için personel ve işçi alımları yapmaya devam ediyor. Bilindiği üzere alım ilanları firmaların resmi internet siteleri, online iş ilanları siteleri ya da İŞKUR üzerinden yayımlanmaktadır.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara bakıldığında 460 ambar ve depo görevlisi alımı yapıldığı görülmektedir. Adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekmekte olup bazı kuruluşlar adayın okur - yazar olmasını da kabul etmektedir. Peki detaylar nedir? Nasıl başvuru yapılır.

DETAYLAR

Alınacak Pozisyon: Ambar ve Depo Görevlisi
Alınacak Personel Sayısı: 460
Müracaat Muatap: İŞKUR
En Az Mezuniyet: Okur - Yazar Olma Şartı

HANGİ FİRMALAR ALIM YAPIYOR


Türkiye geneli 167 farklı firma yayımladığı ilan ile toplam 460 kişilik ambar ve depo görevlisi alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor.

KARDELEN İŞ ELBİSELERİ SANAYİ TİCARET LİMŞTED ŞİRKETİ
ÖZGÜR ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI TCİ. LTD. ŞTİ.
OZANTEKS TEKSTİL SAN VE TİC.A.Ş.(ÖZ-EH)
ÇINAR MEDİKAL SAĞLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
GERÇEK KOZMETİK TURZ SAN VE TİC LTD ŞTİ
ASİL HAMUR UNDAN MAMÜLLER GIDA SAN VE TİC A Ş

Yukarıda belirtilmiş olan firmalar başta olmak üzere 167 farklı firma ambar ve depo görevlisi alımı gerçekleştirmektedir.

MÜRACAATLAR

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılmakta olup adayların illerinde ambar ve depo görevlisi alımının olup olmadığını sorgulatması gerekmektedir. Gerekli ilanlara adaylar şubelerden başvurabildiği gibi yine aşağıda ki linkten de başvuru yapabilirler.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=11200

DİĞER İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ