Devlet Personel başkanlığı tarafından 15 Kasım 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre İznik Belediye Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 657 Sayılı Devlet memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere 1 kişilik boş kadro ile Mühendis alımı yapacağını belirtti.

Bu bağlamda İznik Belediye Başkanlığı 8. Dereceli kadroya 1 kişilik boş kadro ile İnşaat Mühendisliği Lisans programlarından mezun olan Erkek veya Bayan Mühendis alacak. Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylar mutlaka belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

İznik Belediye Başkanlığı alımını yapacağı mühendis adayından, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde bulunan şartları taşımak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak, Bakanlık onaylı en az C Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı belgesine sahip olmak ve 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 puan türünden en az 85 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 29 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 03 Aralık 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını son başvuru günü en geç 17:00 a kadar BURSA – İznik Belediyesi adresindeki İznik Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim