İŞKUR 8 Ağustos 2018 paylaşımı ile memur ve personel alımı ilanı paylaştı. Hangi kurum ve kuruluşlara alımlar yapılacak? İŞKUR iş ve işçi bulma kurumu son dönemde çok sık memur ve personel alımı ilanı açmaya başladı. Tüm bilgiler ve detayları haber içeriğimizde bulabilirsiniz.

HANGİ KURUMLAR PERSONEL ALIMI YAPIYOR?

Belediye, Üniversite, Polisevi, DSİ ve Sulama Birliği toplamda 21 kamu personeli ve memur alımı yapacak. Her kurumun başvuru başlama tarihi farklıdır. Her kurum için başvuru tarihi 15 Ağustos'ta sona erecektir.

İŞKUR GÖREVLERİ NELERDİR?

İŞKUR bir diğer adı ile İş ve İşçi Bulma Kurumu, iş arayanlara ya da işçi arayanların başvuru yaptığı devlet kurumudur. Özellikle işsizlik maaşı İŞKUR'u çok önemli bir noktaya getirdi.

Artık günümüzde İŞKUR çok sayıda kişiye iş bulan istihdam sağlayan bir kurum haline geldi. Türkiye'de işsizlik yüzde 12 seviyelerinde 3 milyonu aşan işsiz insan var. İŞKUR sadece iş ve işçi bulma kurumu olarak görev yapmıyor. İstihdamın korunması ve artması, geliştirilmesi gibi alanlarda da faaliyet gösteriyor.

BAŞVURULAR:

Başvuruların tamamı Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinden alınacaktır. İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlara ulaşmak için ve başvuru yapmak için Buraya Tıklayınız.