Türkiye geneli bay, bayan - silahlı ya da silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak. 

İŞKUR üzerinden açıklanan personel alım ilanlarına göre eğitim düzeyinde lise mezunu olan adayların başvuru yapabileceği, tecrübe şartı olmadan güvenlikçi alımları yapılacak. Yeni iş arayışında bulunan ya da iş değiştirmek isteyen adayların başvuru yapabileceği yoğun olarak ihtiyaç bulunan meslekler arasında bulunan güvenlik görevlisi kadrosundaki alım sayısı 9 Ekim tarihi itibari ile 1594 oldu. 

174 YENİ İLAN AÇIKLANDI;

174 yeni ilan açıklandı. Firmaların güvenlik pozisyonundaki ihtiyacının giderilmesi için bay, bayan personellere ihtiyaç duyulmakta. Adaylar vardiya sistemine göre görevlendirilmekteler. İlköğretim mezunu olmak, Emniyet Genel Müdürlüğünün ve İçişleri Bakanlığının izinleri doğrultusunda eğitim veren kuruluşlardan ilgili resmi kurumlarca onaylanmış olan sertifikalara sahip olan adaylar silahlı sertifikalılar için silahlı güvenlik personeli kadrolarına, silahsız güvenlikçi sertifikaları bulunanlar için ise silahsız güvenlik personeli pozisyonlarına başvuru yapabilirler.

Başvuru yapacak olan adaylar Türkiye İş Kurumu üzerinden e-şube aracılığı ile sisteme giriş yaparak başvuru şartlarını incelemeleri gerekmektedir. Buna göre başvuruların bazıları şahsen müracaat istemektedir. İlan detayları için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/pSvQde

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim