Türkiye İş Kurumu üzerinden kamu kurumlarına memur alım başvuruları devam ediyor.

9 kamu kurumu için yapılacak memur personel alımlarında 13 farklı ilan için başvurular İşkur üzerinden alınacak. Bu alımlarda başvuru yapacak olan adaylar için 28 Ocak tarihinin son başvuru tarihi olduğunu hatırlatmak isteriz. Başvuru yapacak adaylar için yeniden aktarıyoruz. Hangi Kurumlara alımlar yapılacak.

ALIM YAPACAK KURUMLAR

9 Kamu kurumu; Erdek Belediye Başkanlığı Merkez ( Temizlik ), T.C.İznik İlçesi İznik Merkez Sulama Birliği, Avanos Öğretmenevi Müdürlüğü, Türkiye Petrolleri A.O, Kumçatı Belediyesi, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi, Alan Başkanlığı, Gündoğmuş Belediye Başkanlığı, Ağrı Belediye Başkanlığı, Akdeniz üniversitesi sağlık kültür ve spor daire başk. Merkez yemekhane müdürlüğü kurumlarına memur personel alımları yapılacak. Bu kurumlara alım yapılacak kadrolar ise şu şekilde;

11 UNVANDA ALIM YAPILACAK!

Temizlik işçisi (el ile - cadde, sokak, park vb.) , Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı), Kahve Ve Kakao Hazırlayıcısı (Barista), Uzman Yardımcısı (Genel) , Kepçe Operatörü, Şoför (Yolcu Taşıma), Beden İşçisi (Temizlik), Büro Memuru (Genel), Beden İşçisi (Genel), Jeoloji Mühendisi kadrolarda alımlar yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılabilecek. Adayların kamu kurumu daimi ve geçici personel alımları için 18 yaşını tamamlamış olmaları, 19 yaşından gün almış olmaları, eğitim şartlarında ilköğretim mezunu, önlisans mezunu ve lisans mezunu olmaları, başvuru genel ve özel şartları taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuru yapacak adayların işkur e-şube üzerinden yada işkur hizmet birimlerinden başvuru yapabiliriler. İşkur üzerinden yapılacak başvurularda ilan numaraları ile arama yapılabilir. Adaylar ilan numaralarına aşağıdaki tablodan erişebilirler.

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için sosyal medya siteleri üzerinden bizi takip edebilir ve İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA