Türkiye’de faaliyet gösteren sayılı sivil toplum kuruluşlarından olan Yeşilay ilgili kariyer sitesinde yayınladığı yeni ilanlarda farklı alanlarda personel alımı gerçekleştirecektir. Bu noktada Türkiye’nin farklı illerinde gerçekleştireceği alımlarda kurum tarafından adaylardan birtakım başvuru şartlarını sağlamaları istemektedir. Bu şartlar ve diğer detaylar ise şu şekildedir.

Alım Yapılacak Kadrolar

İnsan Kaynakları Asistanı (dönemsel), Yetenek Yönetimi Yöneticisi, Performans ve Ücret Yöneticisi, Çalışan İlişkileri Süreç Sorumlusu, İşe Alım Yöneticisi, Yazılım Geliştirme Yöneticisi, Project Supervisor, Content & Analysis Supervisor, Yayın ve İçerik Sorumlusu, Project Specialist, Şoför, ForeignRelationsResponsible kadrolarına alım yapılacaktır.

Başvuru Şartları

Şoför alımı için En az Lise mezunu,Asgari 10 yıllık sürücü belgesine sahip,Kurumsal bir firmada en az 5 yıl şoförlük yapmış,İşverenin saatlerine uygun, esnek çalışma saatlerinde çalışacak,Seyahat engeli olmayan,Güvenli araç kullanmayı ilke edinmiş, işini seven, güvenilir, dürüst sorumluluk sahibi,Diksiyonu düzgün, iletişim becerisi yüksek, kişisel bakımına özen gösteren,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,Ankara'da ikamet eden şartları aranmaktadır.

Diğer kadrolar için alım şartları değişiklik göstermekte iken en az lisans mezunu olma, ilgili lisans bölümünden mezun olma, tecrübe ve deneyim şartının yanı sıra istenilen yerde ikamet ediyor olma gibi çeşitli şartların da sağlanması istenmektedir.

Başvuru Şekli

İlgili kariyer sitesinde yayınlanan 12 farklı ilana başvurmak için http://bit.ly/2NrlcOm adresinden erişim sağlamak ve online başvuru yapmak mümkündür.