Vestel 603 işçi alımı yapacak başvurular nasıl ve nereden gerçekleştirilecek?

Türkiye genelinde personel alımı sayılarını her geçen gün arttıran teknoloji firmalarından bir tanesi Vestel Manisa ilindeki fabrikalarında görevlendirmek üzere 603 personel alımı yapacağını açıkladı. Şirketin yapılan resmi açıklamalara göre Vestel  istihdam büyümesini yüzde dört arttıracağı açıkladı. Bu kapsamda Mavi Yaka olarak tabir edilen personel kadrolarının artırılması için gerekli çalışmaları tamamlandı. Özellikle üretim alanında gerçekleştirilecek istihdamlar ile Vestel'in ürün geliştirme ve büyüme alanında kritik bir öneme sahip oluyor.

Vestel de görev yapmak isteyen adaylar ilanlara nasıl başvuru yapacaklar? Vestel personel alımı ilanları nerede yayınlanıyor? iş başvuru formu nasıl gönderilecek? Tüm bu detaylar için olsa okuyucularına ayrıntılı olarak aktarmak istiyoruz. Vestel CEO'su Turan Erdoğan alımların Temmuz ayı sonuna doğru tamamlanacağını ifade etmişti. Ayrıca tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ekonomi piyasasına sarsarken Vestel'in daha çok üretim ve daha çok personel istihdamı açıklamaları yerli üretim adına sevindirici bir açıklama olarak okuyucularımızla paylaşmak istiyoruz.

Adayların www.vestelkariyer.com resmi internet sitesine giriş yapmaları bu ekrandayken yeni üyelik bölümünden ad, soyad, email bilgisi, şifre bölümlerini girerek kullanım koşulları ve üyelik sözleşmesi okuyarak bu alanda, Öz geçmişlerinin aday havuzuna kaydedilmesini ve başvurduğum pozisyon dışında alım olabilecek başka kadro içinde değerlendirmesini işaretlemeleri, kaydol butonuna tıklamanız istenmektedira Ardından e-mail adresi ve şifre ile giriş yapmak açıklanan ilanları erişmek için yeterli olacaktır. Şu anda profesyonellere yönelik olarak açıklanan kadrolardan bazıları şu şekildedir.

KADROLAR;

Satış uzmanı, mağaza satış  elemanı, genel başvuru, Mekanik Tasarım teknikleri, e-ticaret uzmanı,Optical System Design Engineer, yazılım mühendisi, BTS satış uzmanı, satış geliştirme uzmanı, bütçe kontrol ve raporlama uzmanı, bilgisayar mühendisi, iş sağlığı ve güvenliği uzmanıi endüstri mühendisi, elektrik ve elektronik mühendisi kadrolarında gerek deneyimli gerek yeni mezun ve tecrübesiz olan adaylar başvuru yapabilecekler. 

VESTEL İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPABİLRİM?

Başvurularda deneyimsiz ve öğrenci alımları için: https://www.vestelkariyer.com/is-ilanlari?kisi=ogrenci  adresinden, iş tecrübesine sahip olan deneyimli adaylar için ise https://www.vestelkariyer.com/is-ilanlari?kisi=profesyonel adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim