Ülkemizin önemli teknoloji kuruluşları arasında yer almakta olan Vatan Bilgisayar Türkiye'nin dört bir yanında bulunan mağazaları ile satış hizmetlerine devam ettiği gibi yine yeni bölgelere şube açılışlarını sürdürmekte ve internet üzerinden de satışlarını gerçekleştirmektedir.

Teknolojik ürün satışı konusunda oldukça popüler firma olarak görünen Vatan Bilgisayar açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için kadroları belirlemek nitelikleri düzenlemekte ve ilanları kariyer siteleri aracılığı ile duyurularını gerçekleştirmektedir. Yeni ilanlara göre Vatan Bilgisayar çok sayıda eleman alımı yapacaktır. Peki pozisyonlar ile detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Vatan Bilgisayar iş ilanları için çok sayıda eleman alımı yapacak. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olmak, müşteri hizmetlerine önem verir olmak, teknoloji konuları hakkında bilgi sahibi olmak, yeniliklere açık olmak, genç ve dinamik olmak gibi şartlara sahip olması gerekmektedir. Peki pozisyonlar nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vatan Bilgisayar çok sayıda eleman alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir? satış elemanı, mağaza müşteri temsilcisi, mağaza yöneticisi, satış ve kasa elemanı, mesafeli satış çağrı merkezi personeli, depo ve sevkiyat personeli, teknik servis personeli, depo elemanı, kasa elemanı pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre adayların https://goo.gl/jSzywp linkini kopyalaması tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırması ve müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İŞ İLANLARI BURADA