Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı personel alımı ilanı yayımlandı. İŞKUR üzerinde gelen ilana göre Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB ) yayımladığı personel alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Proje personeli alımı ilanı yayımlandı. Söz konusu yayımlanan ilan ile Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı personel alımı başvurusu başladı. Peki nasıl başvuru yapılacak? İlan detayları nelerdir?

TÜSEB Personel Alımı İlan Detayı:

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı yayımladığı ilan ile, geçici süreli çalışacak 1 kişilik kadro ile Proje Personeli alımı yapacak. Çalışma süresi proje süresincedir.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nedir?

TÜSEB Personel alımında adaylardan genel bve özel şartlar aranacak.

  • Tıbbi Biyoloji alanında doktora yapmış olmak,
  • DNA dizileme, kanser genetiği ve biyolojisi, protein etkileşimleri ve 3 boyutlu kültür alanında çalışma yaptığına dair yayın sahibi olmak ya da proje deneyimi olmak,
  • Temel Laboratuvar yöntemleri ( Sterilizasyon, çözelti ve besiyeri hazırlama, malzeme satın alma, teknik şartname hazırlama, envanter tutma ) moleküler biyoloji, hücre kültürü, DNA/RNA izolasyonu, protein izolasyonu ve kantitasyonu benzeri laboratuvar yöntemleri konusunda deneyimli olmak.
  • Bilmsel proje döngüsü konusunda bilg ve deneyimli olmak tercih sebebidir.
  • Bilgisayar ve temel microsoft ofis prgramları ile temel biyoistatistik programları ( Graphpad, SPSS ) konusunda tecrübeli olmak.
  • Bu pozisyon kapsamında isithdam edilecek adayın Anlara'da çalışacaktır.

Başvurular Ne Zaman yapılacak?

İlan için başvurular ilanın yayım tarihi olan 14 Kasım 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 21 Kasım 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını sadece şahsen gerçekleştircekler. İlanın detaylarını aşağıdaki blgilerden inceleyebilirsiniz.

BAŞVURU FORMU BURADA

Editör: TE Bilisim