İŞKUR aracılığı ile Şeker fabrikaları ( TÜRKŞEKER ) bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere İşçi Personel Alım yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilan ile TÜRKŞEKER toplamda 7 kişilik kadro ile 4857 Sayılı Kanunun 30. maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere İlköğretim ve Ortaöğretim ve Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden Eski Hükümlü ve Engelli personel alımı yapılacak.

Başvuru Süreci Başladı!

TÜRKŞEKER Personel Alımı başvuruları 14 Ekim 2021 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 18 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinde ilan edilmiş olup, başvurularda İŞKUR üzerinden yapılacaktır.

Başvuru yapacak adayların " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresine girerek elektronik ortamda başvuru yapacaklar.

Engeli ve Eski Hükümlü Personel kadro Dağılımı:

Engelli Perosnel Alımı Kadroları:

TÜRKŞEKER Burdur ve Eskişehir Şeker Fabrikalarımızda belirsiz süreli çalıştırılmak üzere 2 Engelli (Önlisans mezunu) Sürekli İşçi alımı yapılacaktır.

Eski Hükümlü Personel Alımı Kadroları:

TÜRKŞEKER Ankara, Kars ve Uşak Şeker Fabrikalarımızda belirsiz süreli çalıştırılmak üzere 5 Eski Hükümlü (İlköğretim ve Ortaöğretim) Sürekli İşçi alımı yapılacaktır

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Adaylardan genel olarak ve özel olarak nitelikler aranacak. Öncelikle yukarıda tabloda belirtilen kadrosuna göre şartları taşıyor olmak gerekmektedir. 

Engelli alımları için 35 yaşını doldurmamış ve EKPSS puanına sahip olmak şartları aranacak.