TÜRKSAT personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre farklı kadrolarda yapılacak personel alımları için adaylardan bazı nitelikler talep edilmekedir. Bu yönde TÜRKSAT hem İŞKUR aracılığı ile hemde kendi Resmi İnternet adresi üzerinden yayımladığı ilanlara göre farklı kadrolarda personel alımı yapılacağını bildirdi. Bizde İşin Olsa Ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilgili ilan hakkında detayları aktaracağız.

İŞKUR ÜZERİNDEN GELEN İLANLAR:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. tarafından yayımlanan ilanlar ile 4 farklı kadro için personel alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar, : İdari Personel (Finansal Raporlama ve Mali Analiz Personeli), 2 Teknik Destek Personeli, 2 Teknik Personel (Frekans Koordinasyon Personeli) ve 2 Teknik Personel (Komünikasyon Gözlem Personeli) olmak üzere toplamda 7 kişilik kadro ile personel alımı yapacak. Ayrıca alımlar Ankara ili için yapılacaktırç

KARİYER TÜKSAT ÜZERİNDE YAYIMLANAN İLANLAR:

TÜRKSAT İŞKUR üzerinde yayımladığı ilanlar dışında ayrıca Kariyer sitesi üzerinde farklı alanlarda alım ilanları duyurdu. Bir çoğu Bilişim alanında alınacak olup toplamda 29 farklı ilan ile yüzlerce personel alınacak. İşte alım yapılacak kadrolar;

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NE OLACAK?

Türksat adaylardan aşağıdaki genel nitelikleri talep edeceğini belirtti.

  • Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak.
  • Erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak.
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak.
  • Sağlık durumunun çalıştırılacağı işe uygun olduğuna dair sağlık raporunu almış olmak.
  • Gerektiğinde hakkında yapılacak güvenlik soruşturmasının ve/veya arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanmış olması.

Gibi nitelikler talep edilecektir. Bu kapsamda özel olarak ise, 30 yaşından büyük olmamak, İlgili Üniversitelerin bölümlerinden mezun olmuş olmak Yabancı dil gerektiren pozisyonlar için İngilizce dilinden puan sahibi olmak gibi nitelikler aranacak.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK!

İŞKUR aracılığı ile veya TÜRKSAT resmi inetrnet adresi üzerinden yayımlanan ilanlar göre başvurular sadece Online olarak TÜRKSAT'ın resmi Kariyer adresi üzerinden yapılacaktır. Bu yönde sadece https://kariyer.turksat.com.tr/ilan/site.aspx adresi üzerinden yapılacak başvurular kabul edilecektir.

Başvuru yapabilmek için öncelikle TÜRKSAT Kariyer sistemine kayıt olmanız gereklidir. Sonrasında ise başvuru şartlarına uygun olduğunuz ozisyonu seçerek başvuruda bulunabilirsiniz.