Türkiye’nin ilk operatörlerinden olan Turkcell tarafında özellikle bu zor zamanlarda iş arayanlara önemli bir fırsat sağlandı. İlgili kariyer sitesinden yayınladığı ilanlarda 9 il genelinde evden çalışabilecek olan müşteri temsilcisi alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre ilanlarda yer alan şartları sağlayan adayların başvuru yapması gerekmekte olup ilgili alıma ilişkin detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Hangi İllerde Alım Var?

Turkcell tarafından yayınlanan yeni ilanlarda adaylar evden çalışan, müşteri temsilcisi olarak görevlendirilecek olup Bursa, İzmir (2), Edirne, Diyarbakır (2), Artvin, Çorum, Erzurum (2), Ankara, Trabzon illeri olmak üzere istihdam edilecektir.

Müşteri Temsilcisi Başvuru Şartları

Evden çalışan müşteri temsilcisi alımı için Turkcell tarafından adayların sağlamasını istediği başvuru şartları şu şekildedir.

Kariyerine Turkcell Global Bilgi’de yön vermek isteyen, en az lise, tercihen Ön lisans veya Lisans mezunu olan, evden çalışabilecek olan bilgisayarım ve internet gibi altyapıya sahip olmak, iletişimi kuvvetli, problem çözmede iyi, ikna gücü kuvvetli, banka müşterilerinden gelen çağrılardaki talepleri karşılayarak çözüme kavuşturabilecek olan, müşteri memnuniyetini sağlayarak kaliteli hizmet sunmak, vardiyalı çalışabilecek, 7/24 vardiyalı çalışırım diyen adayların başvuruları kabul edilmektedir.

Turkcell tarafından aynı zamanda Uygulama Destek Uzmanı, altyapı operasyonları takım lideri, uzaktan teknik destek uzmanı, veri merkezi uzmanı, sabit servis operatörü, çağrı merkezi operatörü, çağrı merkezi takım lideri gibi farklı pozisyonlar da alımlar gerçekleştirilmektedir.

Başvuru Şekli

Bilişim, Telekomünikasyon, Çağrı Merkezi Ürün ve Hizmetleri, Hizmet, Danışmanlık sektöründe tecrübeli ya da tecrübesiz olarak görevlendirilecek olan adaylar toplamda 9 ilde istihdam edilecek olup evden çalışacaklardır. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar Turkcell’in ilgili kariyer sayfasına girerek online başvuru yapabilmektedir. Bu noktada https://bit.ly/2yDcqce adresinden ilgili 13 ilana ulaşmak mümkündür.