Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı personel alımı ilanı yayımlandı. Daha öncesinde de yapılan açıklamalara göre TPAO 450 Personel Alımı yapılacağını açıklamıştı. yeni yayımlanacak olan ilan ile ise 402 Personel alımı daha gerçekleştirecek.TPAO işçi alımında büyük ilgi devam ediyor. İŞKUR tarafından yayımlanmış olan ilan ve Yayımlanacak olan ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

450 Personel Alımı Yapılacak!

TPAO bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2023 yılı içerisinde 5 farklı şehirde istihdam edilmek üzere 450 personel alımı yapılacağını açıklamıştı. Bu kapsamda ilanlar gelmeye başladı.

İlk İlan Yayımlandı!

Bildiğiniz gibi hafta başında yayımlanmış olan TPAO 48 personel alımı ilanı ile İŞKUR aracılığı ile alım yapacağını bildirmişti. Bu kapsamda başvurusu başlamış olan ilan için en geç 2 haziran 2023 tarihine kadar başvuru alınacaktır.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/kamu-iskur-alimi/tpao-48-kamu-personel-alimi-ilani-iskur-is-ilani-no-yayimlandi-h44493.html

402 Personel Alımı Daha Yapılacak!

450 Personel alımı için sadece ilan yayımlanacağı bilgisi gelmişti. Bu kaspamda TPAO 450 personel alımı sözü yerine getirilmeye başlandı ve 48 Kişilik kadro ile Adıyaman' da ilan yayımkandı.Geri kalan 402 Personel alımı ilanı da yayımlanacak.

4 Şehir Listesi nedir?

  • Ankara ( Merkez Teşkilatı )
  • Batman,
  • Trakya,
  • Şırnak ,

Başvuru Şartları Ne Olacak?

TPAO personel alımında adaylardan genel oalrak 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. madesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek " gibi şartlar aranacak.

KPSS Şartı Aranacak Mı?

TPAO personel alımları KPSS Puanı ile yapılıyor. Bu kapsamda adayların 2022 yılında yapılmış olan KPSS'den P3 veya P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

Hangi Kontenjanlarda Personel Alımı Bekleniyor

  • Operatör,
  • Diğer Teknisyen Ve Teknikerler,
  • Büro Memuru (Genel),
  • Tekniker, 

gibi dallara ayrılan alanlarda personel alımı gerçekleştirilecektir.

Personel Alımı İlanı Ne Zaman Yayımlanacak?

Söz konusu TPAO Personel alımı başvurusu Haziran ayı içerisinde yayımlanması bekleniyor. Bu kapsamda başvurular İŞKUR üzerinden alınacaktır.

İLANDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim