Türk Hava Yolları Memur Alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğünden gelmiş olan ilana göre THY bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2022 yılı ikinci ilan ile bünyesinde Kabin memuru Alımı gerçekleştirecek. Yayımlanan ilana göre sadece başvuru şartlarını sağlayan adaylar başvuru yapacak.

Daha önce de yayımlanmış olan THY Kabin Memuru alımı haberlerine göre beklenen ilan geldi. İletişim becerisi yüksek, Ekip çalışmasına yatkın, Dinamik adaylar alınacak. Peki 2022 yılı Kabin memuru alımı başvuru şartları nedir? Nasıl başvuru yapılacak? Tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Beklenen Kabin Memuru Alımı İlanı Yayımlandı!

THY 2022 yılı bünyesine Kabin memuru alacak. Beklenen ilan 9 Eylül 2022 tarihi ile geldi. Buna göre THY yayımladığı " Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu olarak ülkemizi bütün dünyada gururla temsil eden Ortaklığımızın büyüme sürecinde Kabin Memuru olarak yer almak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz " Sloganı ile Kabin memuru alacak.

Kadın Erkek Adaylar Başvuru Yapabilecek!

THY Daha önce yayımladığı Kabin memuru Alımı ilanı sadece Kadın adaylar için geçerliydi. Ancak 2022 yılı Eylül ayı döneminde Hem Kadın Hem Erkek adaylardan başvuru alınacaktır. Bu kapsamda adayların kadın için Ayrı ve Erkek için ayrı nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir.

Kabin Memuru Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Türk Hava Yolları Kabin Memuru alımı için adaylardan genel ve özel nitelikler aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Adli Sicil kaydı ve arşiv kaydı olmamak ve Daha önce görev yapılan THY veya Diğer hava yolu şirketletibdeb sağlık nedeni ile işten ayrılmamış olmak" şartları aranacak. Ayrıca Özel Olarak İse;

Yaş Şartı: 01/01/1984 ile 31/12/2002 tarihleri arasında doğmuş olmak

Mezuniyet Şartı: En az lise mezunu olmak

Yabancı Dİl Şartı:İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih nedenidir.)

Boy Şartı: Kadınlar için 160-180 cm arası, erkekler için 170-190 cm arası boya sahip olmak

Fiziki Görünüş Şartı: Türk Hava Yolları Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing ve yara/yanık/leke benzeri kalıcı iz bulunmamak gereklidir.

Sağlık Şartı:

En Az 17 Bin TL Maaş Verilecek?

Türk Hava Yolları Kabin memjuru maaşları için daha önce de yapılan açıklama ile en az 17 bin TL Maaş verilecektir. Maaşlar mezuniyet ve tecrübe yılına göre değişiklik gösterebilmektedir.

Başvurular Başladı! Nasıl Başvuru Yapılır?

THY Kabin Memuru alımı başvuruları başladı. İlan 9 Eylül 2022 tarihi ile yayımlanmış olup başvuru ekranı açılmıştır. Başvurular sadece Elektronik ortamda gerçekleştirilecek. Başvurular için son gün belirtilmedi. Adaylar başvurularını bir an önce gerçekleştirmeleri gereklidir. Yeterli başvuru sayısı alındığında başvuru ekranı kapanacaktır.

Başvurularınızı aşağıdaki bağlantıyı kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru sonrası değerlendirme yapılacak olup başvuru şartlarını sağlamayan adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU EKRANI