Dünyanın sürdürülebilir enerjiye geçişini hızlandırmak vizyonu ile hareket eden ve küresel bazlı projelerde yer alarak dünyanın en büyük ve en önemli firması haline gelen Tesla'nın dünya genelindeki personel alımı ilanlarını sürdürüyor. Önemli gelişme ise Tesla Türkiye'de yaşandı. Tesla Türkiye genelinde 13 farklı kadroda personel alımı yapacak ilanlarda başvuru detaylarını için olsa ekibi olarak aktarıyoruz.

Tesla personel alımları 13 farklı kadroda olacak. Bu kadrolar aşağıda sıralanmış olup başvurularda aranan nitelikler değişkenlik gösterecektir. Başvuru yapmak sitediğiniz kadronun niteliklerini incelemeniz ve son başvuru tarihidnen önce başvuruları tamamlamanız gerekmektedir.

  1. Operations Coorniatör,
  2. Stroge Manager
  3. Marketing Specialist
  4. Account Manager
  5. Sales Specialist
  6. Technial Community Manager
  7. Senior Cyber Security Consultant
  8. Leader E/E Engineer
  9. Senior Engineering Manager
  10. Data Engineer
  11. Senior Fronted Engineer
  12. DevOps Engineer
  13. Senior Backend Engineer.

Başvuru Detayları;

Operasyon koordinatörü alımındaki istihdamlarda adayların hangi görevleri yapacakları belli oldu. Günlük teslimat operasyonları koordine etmek, araç hazırlama ve teslimat operasyonlarını planlamak ve koordine ederek takip etmek, operasyon verimliliğini artırmak görevleri olacaktır.

Mağaza müdürü kadrosundaki pozisyonda satış ve teslimat operasyonu denetlemek yönlendirmek görevleri olacaktır. Mağaza genel yönetimi satışlarının yürütülmesi, işe alma, eğitim ve geliştirme süreçlerindeki konularda liderlik görevlerinde bulunacaklar.

Pazarlama uzmanı alımında ise, çalışanlar müşteri kazanmak satış arttırmak gelir arttırmak ve pazar oluşturmak pazarlama çalışma çabalarının artırmak için rakipler hakkında pazar araştırması yapar ve potansiyel müşteriler ile ilişkileri geliştirme sürecinde bulunacaklardır.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Tesla 2022 yılı personel alım başvuruları online olarak yapılabilecektır. Tesla resmi internet sitesi (https://www.tesla.com/) üzerinden açıklanan kadrolar için online olarak başvuru yapmak için üye girişi yapmak ve başvuru işlemlerini online olarak tamamlamak yeterli olacaktır.

İşin Olsa