Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına Eylül ayı personel alımı başvuruları devam ediyor. Mudurnu SYDV, Beylikova SYDV ve Amasra ilinde hasta yaşlı bakım personeli, yardım ve inceleme görevlisi kadrolarında 60 kpss ile personel alımı başvuruları geçtiğimiz gün tamamlandı. Devam eden alımlardan bir tanesi de Sivas ilinden geldi.

Kangal Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına temizlik görevlisi kadrosunda 4 kişi alınacak. Geçici işçi kadrosundaki alımlarda 14 Eylül ile 16 Eylül 2020 tarihleri arasında başvurular gerçekleştirilecek. 6 ay çalışma süresi sabah 08:00 ile 17:00 saatleri arasında görevlendirilecek. Müracaat şartları şu şekildedir.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Eğitim şartlarında en az lise ve dengi okullardan mezun olmak, yaş şartında en az 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekmektedir. İkamet şartlarında ise Kangal ilçe sınırlarında ikamet etmesi gerekmektedir. İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmak gerekmektedir.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER;

İkamet belgesi e-devlet üzerinden alınan. Kimlik fotokopisi, Ziraat Bankası IBAN numarası, aile durum belgesi evrakları istenilecektir. Başvuru şartları ve tüm detayları https://media.iskur.gov.tr/40752/sivas-kangal-sydv-16-09-2020.pdf adresi üzerinden erişebilecektir.