Türkiye'nin ve dünyanın en büyük petrol firmaları arasında yer alan Shell personel alımı için birden fazla farklı şekilde istihdamlar gerçekleştiriliyor. Bu yazımızda Shell iş başvuru formu nasıl erişilir? Hangi kadrolarda personel alımı yapılacak konularını ele alacağız.

Shell iş başvuru formu;

Deneyimli Profesyoneller, öğrenciler ve yeni mezunlar için üç farklı başvuru formu bulmakta. Deneyimli adaylar için başvurularda online başvuru butonuna tıklamak açıklanan pozisyonları için kişisel profil oluşturmak ve kayıt işlemlerini tamamlamak gerekmektedir. Daha sonraki aşamada işe alım ekibi tarafından başvuru yapan kişilerin uygun olduğu pozisyonlarda için irtibat sağlanacak.

Shell iş ilanları başvurusu nasıl yapılır?

Shell iş ilanları başvurusu kariyer portalı üzerinden; Shell resmi internet sitesi aracılığıyla ve İŞKUR üzerinden yapılabilecektir. Kariyer portal üzerinden açılan ilanlardan  bazıları https://www.kariyer.net/firma-profil/shell-turcas-petrol-a-s-2188-13046 linki üzerinden başvru yapılabilecektir. Shell resmi internet sitesi üzerinden açıklanan Türkiye ve dünya genelindeki tüm ilanlar aynı sayfa üzerinden açıklanmaktadır. https://www.shell.com.tr/kariyer/deneyimli-profesyoneller/job-search.html adresinden erişebilecektir. Öğrenci ve yeni mezunlara özel olarak açıklama ilanlar ise https://www.shell.com.tr/kariyer/ogrenciler-ve-yeni-mezunlar.html adres üzerine açıklanmaktadır.

Shell hangi kadrolarda personel alımı yapacak?

Deneyimli adaylar için ve tecrübesiz adaylara yönelik açıklanan ilanlarda; saha satış elemanı, pompacı, market görevlisi, garson, satış danışmanı gibi kadrolarda istihdam sağlanıyor. Shell yeni mezunu olan adaylar için mezun programında açıklanan kadrolarda istihdam ediyor.

Başvuru süreci;

Başvurularınızı online tamamlamak gerekiyor. Bunun için linkedin profilinizi kullanarak daha hızlı başvuru işlemleri yapabilirsiniz. Adayların ilk değerine süreci online gerçekleştirilecek. Süreli bilişsel test çalışma tarzı değerlendirmesi, isteğe bağlı video görüşmesi yapılacak. Final değerlendirilmesi aşamasında ise son değerlendirme aşmasına oluşacak. Bu değerlendirmede 2 uzman birlikte Online olarak bir oturum gerçekleştirilecek.

Adaylara bu aşamada 48 saat önceden düşünceniz anlatmanız istenecek. Ardından değerleme süreci için vaka çalışmaları ile ilgili tarafınıza herhangi bir konu atanacak. 5 dakikalık bir sunum gerçekleştirilecek ve 20 dakika süre verilecek. Ana dili Türkçe olanlar için Türkçe şeklinde bir sunum yapılacak. Sınav sonucunda farklı ilave senaryolarda sunulmasının ardından bir görüşme yapılacak ve bu görüşmede adayların daha iyi tanınması için görüşmeler sağlanacak. Tüm bu değerlendirme sonucunda olumlu geçen adaylar da göreve başlayacaklar.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim