Ülkemizin önemli özel sektör firmaları arasında yer alan ve pek çok tanınır firmanın sahibi olarak bilinen Selçuklu Holding Anonim Şirketi yatırımlarını sürdürmekte ve uygun bölgelerde yurt geneli hizmet ile faaliyetlerini gerçekleştirmekte olup büyüme oranını da yükseltmektedir.

Hem kendi bünyesi hemde sahip olduğu firmalar için aralıklarla açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için personel alımı gerçekleştirmekte olan Selçuklu Holding Anonim Şirketi ilanlar için nitelikler belirlemekte ve duyuruları kariyer siteleri aracılığı ile kamuoyuna yayımlamaktadır. Yeni ilanlara göre çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki pozisyonlar ile diğer detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Selçuklu Holding Anonim Şirketi iş ilanları için personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların pozisyonlar için belirlenmiş olan mezuniyet düzeyinden mezun olmak, gerekli sertifika ya da belgelere sahip olmak, yoğun çalışma sistemine uygun olmak, sağlığı iş yapmaya elverişli olmak şartları aranmaktadır. Peki pozisyonlar nelerdir ve adaylar ilgili pozisyonlar için başvurularını nasıl yapacak?

ALINACAK POZİSYONLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Selçuklu Holding Anonim Şirketi çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre Selçuklu Holding Anonim Şirketi araştırma ve geliştirme Ar-Ge uzmanı, tıbbi tanıtım ve satış temsilcisi, elektrik teknisyeni, işletme müdürü, teknik müdür, depo görevlisi, üretim görevlisi, üretim proses mühendisi, satış geliştirme müdürü pozisyonlarına personel alımı yapılmaktadır. Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adayların https://goo.gl/oDgwS1 linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM İLANLAR BURADA