Az önde DPB'de yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine farklı pozisyonlarda personel alımı yapacak. Peki alım yapılacak kadrolar nedir? Kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar.

İLANIN DETAYLARI:

Sahil Güvenlik Komutanlığı Karadeniz Onarım Destek Komutanlığı işçi perosnel alım için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre başvurular önümüzdeki hafta itibari ile başlayacak olup 5 günük süre verilecek. Bu yönde başvurular 23-27 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacak. Adayların bu yönde belirtilen bazı nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. 

Başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen şartları taşıyor olmaları gereklidir.

KADRO DĞAILIMI NEDİR?

Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine en az lise mezunu, 1 Yat Tekne Boyacısı, 3 Mekaniker - Deniz Motorları, 2 Borucu, 1 Tornacı, 1 Tsviyeci, 2 kaynakçı, 1 Tekne Onarım işçisi, 1 Elektronik Teknisyeni, 1 Elektrikçi ( Gemi ) alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türk vatandaşı olmak,

İlan tarihinde 18 yaşını doldurmuş, 36 yaşından gün almamış olmak (01.01.1984 ve sonrası),

Askerliğini fiilen yapmış, muaf veya tecilli olanlar başvurabilir,

Millî Güvenlik Kurulunca Devletin millî güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisaklı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak,

Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkân ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak,

Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,

Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak,

İLANIN TAM METNİ

İlana başvuru süreci başladığında anında bildirim alabilmek için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirmeyi unutmayınız.