Sağlık Bakanlığı atama kurası sona eriyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Atamalara ilişkin başvurlarda sona geldik. Bakanlık yayımladığı 2022/4 İlk Defa ve Yeniden atama kurası ile farklı alanlarda atama yapacak. Bu kapsamda Bakanlık Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına atama yapacak.

Kura Başvurusu Sona Eriyor!

Sağlık Bakanlığı Atama kurası için başvurular 18 Kasım 2022 tarihi ile başLamıştı ve en geç 23 Kasım 2022 tarihine kadar atama kurasına başvuru yapılması gerekmektedir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını sadece Personel Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir.

Artama Kurası Ne Zaman Yapılacak?

Bakanlık 2022/4 ataması için Kuralar 15 Aralık 2022 tarihinde çekilecektir. Kura çekimi için yer ve saati Sağlık Bakanlığından daha sonra duyurulacaktır. Buna göre Kuraya Başvuru sonuçları 8 Aralık 2022 tarihinde ilan edilecek. Kura başvurusunda itirazlar ise 8 - 9 Aralık 2022 tarihlerinde yapılacak.

Sağlık BakanlığIna Atama İçin İstenen Belgeler Nelerdir?

a) Adli sicil durumunu beyan eden imzalı dilekçe.

b) Askerlikle ilişiklerinin olmadığına dair durumunu beyan eden imzalı dilekçe.

c) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığını beyan eden imzalı dilekçe.

d) 6 adet Vesikalık fotoğraf. 

e) Mal bildirim formu,

f) Diğer kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapmakta iken görevlerinden ayrılmış olanların, en son çalıştıkları kurumlarından alacakları onaylı hizmet cetveli,

g) Kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli çalışanlar ve özel sağlık tesislerinde çalışanlar kurumlarıyla ilişiklerinin kesildiğine dair belge,

GELİŞMELERİ TAKİP ETMEK İÇİN İŞNİ OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim