Posta telefon ve telgraf A.Ş. ülke genelinde bulunan acentelerin personel ihtiyaçlarının giderilmesi için kariyer portalları üzerinden yeni ilanlar açıklanmaya devam ediyor. Bu bağlamda PTT gişe memuru ile büro memuru kadrosunda iki farklı ilan açıklandı ve alımlarda başvuru şartları ve çalışanların sosyal imkanları gibi detayları kısaca aşağıdan öğrenebilirsiniz.

BÜRO MEMUR ALIMI;

PTT Yol acentesi büro memur alımında acentenin büro personeli kadrosunda görevlendirilecek. Adaylar gece vardiyasında da görevlendirileceğinden vardiyalı çalışma esaslarına uygun olmaları gerekmektedir. Edirne Gişelerinde bulunan karayolları binasında istihdam edileceğinden buraya ulaşımlar kendi araçları ile yapılacak daha sonra yakıt giderleri ödenecek. Edirne ilinde ikamet edenlerin başvurular kabul edilecek. Sosyal imkanlarda; Agi, yol, yemek, prim ödemeleri de sağlanacak.

PART TİME GİŞE MEMURU ALIMI;

Edirne ilindeki PTT otoyol acentesinde açıklanan ilanlardan bir diğeri de parti time olarak  gişe memuru alımıdır. Acentede bulunan fatura ödeme para transferleri, HGS satışı ve bakiye yükleme işlemleri için haftanın 3 ya da 4 günü görevlendirilecekler. Gişelere kendi aracı ile gelebilecek olan personellerin başvuru yapması istenilmiştir. Yakıt giderleri daha sonra ödeneceği ifade edilmiştir. Sosyal imkanlarda prim ödemesi de açıklamada yer aldı. başvurular nasıl yapılacak. PTT personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların https://isinolsun.com/firma-profil/ptt-otoyol-acentesi-c62051 adresine giriş yapmaları ve iki farklı ilanda başvurularını online olarak tamamlamaları yeterli olacak.