Polis Akademisinden ilan geldi. Az Önce 18 Temmuz 2022 tarihi ile yayımlanmış olan ilana göre Polis Akademisi Başkanlığı farklı eğitim programlarında olmak üzere 3 programa 220 Öğrenci alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda, yayımlanan ilanlar için detayları sizlerle paylaşacağız.

220 Öğrenci Alımı Kontenjanları:

Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Güz Dönemi Programına 170 Öğrenci Alımı yapılacak.

Adli Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Eğitim proframına 20 Öğrenci Alınacak,

Trafik Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Programına 30 Öğrenci Alınacak.

Başvuru Süreci Başladı!

Güvenlik Bilimleri Enstitüsü, Adli Bilimler Enstitüsü ve Trafik Enstitüsü’nün lisansüstü programlarına başvurular başlamıştır. Adaylar başvurularına 18 Temmuz 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 29 Temmuz 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir.

Adaylar başvuru tarihleri arasında açılacak olan https://ais.pa.edu.tr/ linkinden başvuru bilgi formunu doldurarak alacakları başvuru bilgi formu dökümünü istenen belgeler ile birlikte Enstitüye teslim edeceklerdir. Herhangi bir sebeple https://ais.pa.edu.tr üzerinden başvuru yapamayan adaylar ile yabancı uyruklu adayların başvuruları şahsen Enstitüde yapılacaktır.

İLAN DETAYLARI BURADA: https://www.pa.edu.tr/polis-akademisie28099ne-bagli-enstitulerin-lisansustu-programlarina-ogrenci-alim-basvurulari-baslamistir-duyurular.html