Ülkemizin yolcu taşımacılığı konusunda en ünlü firmalarından bir tanesi olarak bilinen ve kalitesi ile müşterilerine ilk olarak güven veren Nilüfer Turizm yatırımlarını sürdürmekte, farklı iller için yeni seferler düzenlemekte ve her sene taşıdığı yolcu kapasitesini geliştirmeyi hedeflemektedir.

Nilüfer Turizm personel alımı ilanlarını kariyer siteleri yerine resmi internet sitesi aracılığı ile gerçekleştirmekte olup alım ilanları yayımlanmadan önce Nilüfer Turizm tarafından açık pozisyonlar tespit edilmektedir. Buna göre Nilüfer Turizm resmi internet sitesi aracılığı ile personel alımı yapacağı kadrolar için müracaatları kabul ediyor. Peki Nilüfer Turizm hangi pozisyonlara personel alacak ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Nilüfer Turizm iş ilanları için personel alımları gerçekleştirecektir. Peki detaylar nedir? Buna göre 8 farklı pozisyon için personel alımı başvuruları kabul edilmekte olup adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Yine adayın kılık kıyafetine önem vermesi ve müşteri ilişkilerinde başarılı olması da aranmaktadır. Peki pozisyonlar ile başvuru bilgileri nelerdir?

POZİSYONLAR NEDİR? BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Nilüfer Turizm 8 farklı pozisyon için başvuruları kabul ediyor. Peki pozisyonlar nelerdir? Buna göre bilet satış sorumlusu, araç kaptanı, servis sorumlusu, bagaj görevlisi, müşteri ilişkileri, muhasebe, çağrı merkezi personeli ve bilgi işlem pozisyonları için personel alımı başvuruları kabul edilmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların (https://goo.gl/PJkrYG) linkini kopyalayarak tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve başvuru formu aracılığı ile işlemlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA