İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Demiryolu METRO bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere personel alımı yapacağını bildirmişti. Başvuru süreci 13 Aralık 2021 tarihi ile başladı. Aralık ayı boyunca devam edecek olan ilan ike İBB METRO İstanbul A.Ş. toplamda 18 farklı alanda 150 personel alımı yaplacak. Engelli ve normal statüde personel alımı yapılacak.

Başvuru Süreci Başladı!

METRO İstanbul 150 personel alımı başvuruları Bugün ( 13 Aralık 2012 ) itibari ile başladı. En geç 31 Aralık 2021 tarihine kadar yapılacak olan başvuru süreci İnternet'ten yapılacak. Bu bağlamda adaylar başvurularını İBB resmi İnternet adresi olan https://kariyer.ibb.istanbul adresi üzerinden başvuru alınacak. Başvurular ilgili internet adresindeki Genel Başvuru alanında gerçekleştirilecek.

BAŞVURU EKRANI

Genel Başvuru İlanı Nedir?

İBB genel başvuru ilanı ile İBB ve İştirak Şirketleri bünyesinde oluşabilecek ihtiyaçlar doğrultusunda aday özgeçmişlerinin değerlendirildiği genel başvuru ilanıdır. Adaylar başvurularını yukarıdaki ekrandan gerçekleştirecekler.

Çalışma Şartları Belli Oldu!

Çalışma Adresi: Metro İstanbul Tüm Hat ve Yerleşkeleri

Çalışma Süresi: 9 Saat

Çalışma Saatleri: 07:30 ile 17:30 arasında.

Başvuru İçin İstenen Belgeler Nedir?

Adayar başvurularını sadece İnternet'ten yapılacak. Genel Başvuru altında alınacak başvurular için adaylardan herhangi bir belge istenmeyecek Sisteme belge yüklenmeyecek olup şahsen yapılacak görüşmelerde temin edilmesi gereken belgeler adaylara duyurulacaktır.

18 farklı meslek grubu, başvuru şartları ve ilanın tam metine aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

İBB METRO İstanbul 18 Meslekte 150 Personel Alımı İlanı!