Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı için az önce ilan yayımladı. İŞKUR ile gelmiş olan ilana göre Kazı Başkanlığı bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 51 Personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanan ilan ile Kültür ve Turizm Bakanlığı farklı iki kadroda personel alımı yapacak. Buna göre adaylardan aranan nitelikleri sizlerle paylaşacağız.

Kazı Başkanlığı Personel Alımı Kontenjan Dağılımı:

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olan Kazı Başkanlıkları personel alımı ilanı yayımlamaya devam ediyor. Az ÇÖnce gelmiş olan ilana göre Aydın Sultanhisar NYSA Kazı Başkanlığı KPSS şartı olmaksızın personel alımı yapacak. Buna göre alımlar,

  • 45 Beden İşçisi,
  • 6 Arkeolog,

Olmak üzere toplamda 51 personel alımı yapılacak. Geçici süreli yapılacak personel alımı için çalışma süresi 75 gündür. Çalışma saatleri ise Sabah 6:00 ve Öğlen 14:00 arasındadır.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Geçici süreli işçi alımı için adayların mutlaka Aydın Suştanhisar ilçesinde ikamet ediyor olması gereklidir. Bunun dışında iş deneyimi olmak ve 18 yaşından küçük olmamak şartı aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurularu ilanın yayım tarihi olan 2 Eylül 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 Kasım 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece T.C. kimlik fotokopisi ve Nüfus kayıt örneği ile gerçekleştirilecektir. 

Başvurularınızı Rekmez Mah. Nysa Örenyeri Caddesi No:2 Sultanhisar/AYDIN adresine yapmanız gereklidir.