Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi perosnel alımı ilan yayımladı. Az Önce iŞKUR üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi ( KOSKİ ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 3 farklı alanda görevlendirilmek üzere KPSS siz Persone Alımı yapılacağı açıklandı. Kontenjan Dağılımı ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Alım Yapılacak Kadrolar Hangileridir?

  • 85 Su ve Kanalizasyon Şebeke Saha İşçisi,
  • 15 Kamyon / Treyler Şoförü,
  • 5 İş Makinesi Operatörü,

Başvuru İçin Aranan Şartlar Nedir?

KOSKİ Personel alımında adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak. Ayrca;

- İlkokul ve Üzeri mezunu olmak,

- Vardiyalı Çalışmasına Herhangi bir Engeli olmamak,

- Tercihen 6 ay su ve Kanal işlerinde Deneyim sahibi olmak,

- Konya Büyükşehir Belediye sınırları içerisinde görev yapmaya mani bir hali olmamak,

- Konya merkez ilçesinde ikamet ediyor olmak ( Selçuklu, Karatay, Meram ),

Su ve Kanalizasyon Şebeke Saha İşçisi Özel Şartları: Başvuru tarihi itibariyle 30 yaşından büyük olmamak ve Su ve Kanal Yapım, Bakım, onarım işlerinde taşıma, istifleme, kazma ve benzeri işleri yapabilmek vasfına sahip olmak ve bu tür işlerde çalışmasına engel sağlık sorunu olmamak,

Kamyon / Treyler Şoförü Özel Şartları: Eski tip E Yeni Tip C CE C1E sınıfı ehliyete sahip olmak, SRC3, SRC4 ve psiko-teknik belgelerine sahip ve bu belgeleri sürücü belgesine işlemiş olmak, 35 yaşından büyük olmamak.

İş Makşnesi Operatörü Özel Şartları:  Beko Loder ( Kazıcı Yükleyici ) operatörlük belgesine sahip olmak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

KOSKİ Persone alımı başvuurları ilan tarihi ile başlamış olup en geç 2 gün içerisinde yapılmış olması gereklidir. Buna göre adaylar başvurularını sadece İnternet üzerinden gerçekleştimeleri gereklidir. Belgeler sisteme yükenecektir.

Başvuru Tarihleri: 17 - 19 Mayıs 2023

Başvuru Adresi: http://isbasvuru.konya.bel.tr

Editör: TE Bilisim