Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı hakkında duyuru yayımladı. Az Önce 2 Ekim 2023 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı duyurusu ile geçtiğimizgünlerde atamaları yapılmış olan 2828 sayılı kanun kapsamında personel adayları için istenen bvelgeleri ve belge teslim duyurusu yayımladı.

Belge teslim tarihleri Açıklandı!

2828 Sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun Ek-1 inci maddesi kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 27 Eylül 2023 tarihli kura sonuçlarına göre Genel Müdürlüğümüz merkez ve taşra teşkilatına yerleştirilen adayların, ekte bağlantısı verilen İlk Atama Başvuru Formu' nu eksiksiz doldurup atanmalarına esas belgeleriyle birlikte 13/10/2023 tarihi saat (17:00) ye kadar şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

​EK :

İLK ATAMA BAŞVURU FORMU için tıklayınız !

İstenen Belgeler Nelerdir?

1. Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi

2. Öğrenim Belgesi (Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi)

3. Askerlik Durum Belgesi (e-devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden temin edilebilir)(Askerlik görevini yerine getirmiş olanlar için Terhis Belgesi ilave edilecektir.)

4. Adli Sicil Belgesi (e-devlet (www.turkiye.gov.tr​) üzerinden temin edilebilir)

5. Belgelik Fotoğraf (6 adet) (“Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik" kurallarına uygun olacak)

6. Sağlık Kurulu Raporu

7. Mal Bildirim Formu (arkalı önlü tek kağıda çıktı alınacak) (Form için tıklayınız !​)

BAŞVURU ADRESİ: Karayolları Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Personel ve Atama Şubesi Müdürlüğü A Blok  Kat:2  Oda No:21 İnönü Bulvarı No:14 Yücetepe 06100 Çankaya / ANKARA

Tel : (0312) 449 84 10

Editör: TE Bilisim